Grip op uw administratie. Rozendal Dorrestein.

MKB ONDERNEMINGEN
Op zoek naar een betrouwbaar en professioneel administratiekantoor voor uw MKB onderneming? Rozendal Dorrestein helpt u graag bij uw boekhouding. 

Naarmate uw onderneming groeit, kan ook de boekhouding complexer worden. Met alleen het uitbesteden daarvan, bent u als ondernemer niet echt geholpen. Wij vinden het belangrijk dat u uw eigen boekhouding begrijpt, zodat u de beste keuzes kunt maken voor uw onderneming. Persoonlijk contact en eerlijk advies zijn dan ook kernwaarden in ons bedrijf. Dat vinden wij niet meer dan logisch. Als onze klanten tevreden en succesvol zijn is dat immers ook goed voor ónze onderneming.

Alle kennis in huis

Rozendal Dorrestein heeft alle kennis omtrent administrieve zaken in huis. Of het nu gaat om uw salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekening, de belastingen: wij kunnen u ermee helpen en zijn goed op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving. Als gekwalficieerd lid van de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen behoren wij tot de 90 best geïnformeerde administratiekantoren van het land.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.