Rozendal Dorrestein zorgt voor overzicht in uw bedrijf en rust in uw hoofd.

STARTERS

DE VOORDELEN OP EEN RIJ

Gefeliciteerd, u heeft het moedige besluit genomen om uw eigen onderneming te starten en uw plannen te verwezenlijken. Er komt nu veel op u af en u krijgt te maken met instanties waar u wellicht niet eerder mee te maken heeft gehad. Wij bieden u graag de helpende hand, want een goede start is het halve werk.

Solide ondernemingsplan

Een goede start begint met een solide ondernemingsplan. Heeft u aan alles gedacht? Zijn de financiële prognoses goed onderbouwd? Een deugdelijk ondernemingsplan ordent uw gedachten en is van groot belang voor het verkrijgen van passende financiering. Door onze uitgebreide ervaring met startende ondernemingen kunnen wij u goed adviseren bij uw eerste stappen als ondernemer.

Het juiste Team

Weinig affiniteit met het voeren van een administratie? Wij doen dit werk voor u met alle plezier. Zo krijgt u overzicht in uw bedrijf en rust in uw hoofd, zeker in de beginfase van onmisbaar belang. Voorkom een ondeugdelijke administratie met onaangename verrassingen als het onnodig veel afdragen aan belasting.

Door uw administratie uit te besteden aan ons kantoor kunt u zich richten op het verwezenlijken van uw plannen. U hoeft zich ook niet te verdiepen in de steeds veranderende wet- en regelgeving, u kunt uw tijd wel beter gebruiken! Als u later uw onderneming op de rails heeft, kunt u altijd nog beslissen om de boekhouding zelf te doen.

 

Voorkom een valse start en laat ons u helpen bij de start van uw onderneming. Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking! Bel 033 461 82 66.

Wij bieden o.a. de volgende startersbegeleiding:

  • (begeleiding bij) het opstellen van een ondernemersplan;

  • begeleiden van kredietaanvragen;

  • inschrijving bij de Kamer van Koophandel;

  • aanmelding bij de belastingdienst;

  • advies met betrekking tot verzekeringen;

  • onderzoeken van subsidiemogelijkheden;

  • inrichten van de (bedrijfs)administratie.