Rozendal Dorrestein zorgt voor overzicht in uw bedrijf en rust in uw hoofd.

ZZP-ERS
Een goede administratie is belangrijk, zeker voor u als zelfstandige. Helaas zijn er veel ZZP-ers die hier onvoldoende aandacht aan besteden. Vroeg of laat veroorzaakt dit financiële problemen, die een grote impact kunnen hebben op uw persoonlijk leven. Zorg er daarom voor dat u uw administratie altijd goed op orde heeft.

Zelf boekhouden met Muis ...

Als ZZP-er kan het erg nuttig zijn als u zoveel mogelijk van uw administratie zélf doet. Niet alleen om kosten te besparen, maar ook om altijd op de hoogte te zijn van hoe uw onderneming er voor staat. U kunt eenvoudig zelf uw boekhouding bijhouden in de professionele, administratieve online software van Muis en deze daarna door ons laten controleren. Vervolgens kunnen wij voor u vanuit onze kennis en expertise de aangifte verzorgen.

... of volledig uitbesteden!

Als u van uzelf weet dat boekhouding voor u een struikelblok is, twijfel er dan niet over dit uit te besteden. Dit kost u dan misschien iets meer, maar op termijn bespaart het u in dat geval een hoop zorgen en kosten.

Elke ondernemer is weer anders, daarom nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe wij u het beste kunnen ondersteunen tegen de laagste kosten.